As you wake up the lights are all out

Bor du i Bergen? Eller er du kanskje i Bergen en gang i tidsrommet 29.november - 17.desember? Da vil jeg anbefale deg tre forskjellige konserter med julestemningsgaranti. 


1. Adventskonsert: Frost!
I Bergen Domkirke samles Bergen Domkor, Sankta Sunniva Kammerkor, Bergen Domkirkes Jentekor og Octavia og synger hver for seg og sammen. Hvert år har korene med seg en spesiell gjest. Tidligere har bl.a. Henning Sommerro, Georg Riedel og Terje Isungset gjestet konserten. I år er det Sissel Morken Gullord som er gjest. Hun spiller lur, bukkehorn og horn, og du har hørt henne spille i Frozen.

 

2. Luciamorgen
Bergen Domkirkes Jentekor, DomkirkeSpirene og Octavia står opp grytidlig denne dagen. Bergen Domkirke blir fylt med lys og sang i de mørke morgentimene. I etterkant av konserten blir det servert varme lussekatter og kaffe til alle som vil ha.

 

3. No koma Guds englar
Ungdomsgruppen i Bergen Domkirkes Jentekor får i år sin egen julekonsert i forbindelse med korets 10-års jubileum. Koret vender tilbake til Mariakirken der de startet opp som Maria Barnekantori i 2005. Med seg har de søsterkoret Octavia fra Meland. På denne konserten blir det både gammelt og nytt repertoar. 

Skriv en ny kommentar
hits