hits

Snow is falling

Det er for kaldt for meg. Men det ser koselig ut da.

 


12.01.2018  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Svart senker natten seg

Jeg skal lage plakaten til Bergen Domkirkes Jentekors luciakonsert i år igjen. I år har de fått seg luciakrone med levende lys. Sant den er fin?

 


15.10.2017  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Times change and so shall you

I dag møtte jeg Moddi for tredje gang. Første gang var på jobb under Varangerfestivalen. Tidligere på kvelden hadde han stått på scenen på den lille klubbscenen i Vadsø kalt Kooperativet, men plutselig kom han snikende inn på festivalkontoret og spurte om han kunne få en festival-tskjorte. Siden vi ikke hadde flere igjen i medium, måtte jeg hjelpe ham å velge om han skulle ha small eller large. Det ble small, syns jeg å huske. 


Varangerfestivalen 2014

Andre gang jeg møtte ham var da han turnerte med det nye albumet sitt, Unsongs. Han spilte en intim og fin konsert på Hulen i Bergen. Jeg og venninnen min sto på første rad og gråt gjennom hele konserten. Etter konserten måtte jeg kjøpe platen hans. "Vi tre hadde en greie gående der fremme", sa han til oss. Han hadde lagt merke til de to gråtende jentene på første rad.I dag møtte jeg ham for tredje gang. Intervjuet ham i forbindelse med boken Forbudte sanger: ti historier - fem kontinenter som han lanserte i går. Boken omhandler historiene bak sangene på albumet. Om reisen han bega seg ut på med dette albumet. Jeg leste hele boka på én kveld. Moddi lo da jeg sa det. 
 

 


10.10.2017  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Om eg hadde hatt ni liv

På fredag spilte Silja Sol på John Dee. Det beste er å fotografere på konserter med artister du liker godt. For en kveld det var!

 


08.10.2017  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

avbrutt


Sen frokost i dag. Lesedag. Nå skal jeg skrive andreutkast til språkoppgaven min, så er jeg ferdig med det. Konsert i kveld. Fin dag.


 

 


05.10.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

like leaves spiral off October trees

OKTOBER

Favorittmåneden min er her! Måneden for tjukke gensere og store skjerf. For te og pledd.
Jeg startet dagen med sengeligging, filmtitting, og tedrikking. Jeg er litt forkjøla. Det er vel alle nå ? det er jo høst. Har også tatt meg tid til å ta en ordentlig lang dusj, pleie huden min og skifte sengetøy. Deilig å få en ren og myk start på denne fantastiske måneden. Apropos hudpleie; jeg vil gjerne anbefale dere en ting. Ikke spons, altså. Bare en ærlig mening.


 

The Body Shop
BRITISH ROSE
fresh plumping mask

Denne masken er bare helt fantastisk. The Body Shop sin British Rose Fresh Plumping Mask er 100% vegansk, og inneholder blant annet rose-olje fra Chile og håndplukkede roseblader fra Storbritannia. Masken er veldig god når det kommer til å fukte og lindre huden ? også lukter den så godt! Nå når høstmørket sniker innpå oss, ville jeg hatt den her i beredskap om jeg var deg. Trenger ikke brukes mer enn 2-3 ganger i uken, og du trenger ikke ha den på huden i mer enn 5-10 minutter. Så hvis du er litt som meg, som ikke klarer å sitte med ansiktsmaske i 30 minutter uten å bli rastløs, så er denne masken et godt alternativ. Bruk den om morgenen før du dusjer, eller om kvelden før du legger deg. ♥

kjøp den her

 

AUTUMN LEAVES

Akkurat nå sitter jeg her i sengen min, drikker te, og hører på høst-spillelisten min. Hadde vært hyggelig om dere sjekket den ut også. Den heter autumn leaves og inneholder litt forskjellig deilig musikk dere kan høre på i høstmørket. 

 


01.10.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Boss ass bitch

 

Bahar er så flott. 


 


28.09.2017  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

jeg kjenner deg

Bildene er tatt i forbindelse med en oppgave

 

Dette er Amalia.

 

 


22.09.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Coexistence

Livet er fint med hun her på besøk.
I stedenfor å sove tok vi oss en liten tur med kameraet mitt langs Akerselva.

 


19.09.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

det føles så enkelt

 

 

Amalia er på besøk. Det er gøy å være i Oslo med henne igjen, selv om jeg bor her nå. 

 


 


 


19.09.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

kan vi starte på nytt?

Okei. Takk for sist (det var for over ett år siden, forresten).

 

Jeg har flytta til Oslo. Begynt på fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg tenkte jeg kanskje skulle begynne å poste noe her igjen, litt innimellom. 
Nå har jeg forresten begynt å samarbeide med den skjønne jenta dere kan se på bildene under her. Hun heter Bahar og driver bloggen http://clickforspring.com

 

 


09.09.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

AURORAForrige torsdag spilte AURORA på Bastionen i Bergen. Det var fint. Hun er fin. Sjekk ut bildene på flickr!

 


24.08.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Five AM forever, we will never sleepFor en fantastisk dag det har vært! Aller best var selvfølgelig gutta i Violet Road som virkelig leverte på den siste konserten i Vadsøhallen. Evig takknemlig for denne jobben her. Masse kjærlighet! 


13.08.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Admiral PAdmiralen leverte. Det var konge. Dag to er over og jeg er snart klar for dag tre. Skal bare sove litt først!


12.08.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Guerilla GardeningI kveld er det åpning av Varangerfestivalen. Godt i gang med arbeidet allerede. Disse kule gutta, som sammen blir The band called Oh, skal åpne hele greia med bestillingverket Northern Soul: Guerilla Gardening. Herregud for en fet uke dette blir. Følg med på facebook-, instagram- og flickr-kontoen min!


10.08.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

I feel warm again

Ting blir aldri slik jeg planlegger det. Jeg planla å blogge masse mens jeg hadde ferie. Det skjedde jo ikke, selv om jeg hadde tid til det - og vel så det. Jeg har vært i Asker i litt over to uker nå. Sett Rihanna for tredje gang. Gått rundt i Oslo alene med en kaffe i hånden. Truffet en venninne av mamma over lunsj. Passer katten til onkelen min. Kveldsbad på Bygdøy i regnet. Det har vært fint, men litt kjipt. Har savnet mamma, vennene mine, katten min og bergensregnet. Osloregnet bare faller rett ned fra himmelen på 5 minutter og så er det over, liksom. Var godt å komme hjem i alle fall. I morgen skal jeg jobbe. ♥

 


17.07.2016  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

fotograftuva

Følg meg (veldig) gjerne på den nye offisielle instagramkontoen min, @fotograftuva
 


21.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

And lay down beside youFridag. Sove lenge. Te i senga. Friends og Peaky Blinders på Netflix. Ha en fin mandag!

 


20.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

God som gullSiste dag av konkurransehelgen feires med å spise på pastasentralen med jentene. ​Vi kom helt til Grand Prix og er GODT fornøyde med innsatsen i konkurransen som resulterte i poengsum som tilsvarer gulldiplom. Nå tar vi ferie!! 


19.06.2016  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

When the sun doesn't set at allSen frokost i dag fordi elektrikeren tok strømmen i hele huset så vi ikke fikk laga eggerøre. Nå er det ikke lenge til jeg skal gjøre meg klar for første konkurransedag. Før konkurransen skal vi spise på Zupperia, så blir det podieprøve, oppvarming og øving. Grugleder meg til disse dagene her. Lover å ta med kamera og fotografere litt behind the scenes, men på scenen må jeg ta meg av syngingen.
 

 


16.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

She said I'm not alone

Fin første dag av sommerferien. Alle eksamener bestått. Kaffe med Ylva på Krok og Krinkel. Rydda hele leiligheten med Amalia, så nå er vi klare for konkurranse-helg. Bunadene henger klare og kjolene våre er nyvaska. Nå er det to stykk trøtte jenter som går tidlig i seng. Natta!  


15.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Vårt hjerte vet, vårt øye serI morgen er det 17.mai. Det visste du nok. Men jeg gleder meg så sjukt! Til og med pynta leiligheten med vimpler i rødt, hvitt og blått, og bytta ut båndet på discokulen min til 17.mai-bånd, selv om jeg ikke skal være noe særlig hjemme i morgen! Først skal jeg jobbe, og så blir det mat hos tante og onkel på Hop. 

 


16.05.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Vi mot världen
 

Pause fra eksamenslesinga, men må snart begynne igjen. Første eksamen i morgen.

 

 


11.05.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Soft and warm, continuing

 Vel hjemme i byen under (regn)skyen. Nye blomsterpotter av avklippede melkekartonger og litt gråpapir med akvarellmaling på. 

 

 


28.03.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Underneath darkened skies

Siste innspurt før påskeferien er i gang. Har to oppgaver som skal leveres denne uka! Har satt meg godt tilrette i vinduskarmen min med saueskinn og ullpledd for å skrive litt. Jeg skal på hytta i påsken, og det gleder jeg meg helt sjukt mye til. Har ikke vært der på ett år nå!!


Ha en fin kveld ♥

 


16.03.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Don't let it go awayVåren er kommet til Bergen. Sola skinner, og det finnes ikke tegn til regndråper. Jeg har klippet pannelugg. Jeg finner ikke kameraladeren min, så jeg tar kun bilder med telefonen. Det er litt dumt, for jeg har en fotojobb på søndag. Da må jeg bruke kameraet.27. februar var jeg på AURORA i Oseana med mamma og Idar, for å se Aurora, Selma og Magnus spille igjen. De var fantastiske, som alltid. Neste helg skal jeg på Sondre Justad, og jeg gleder meg som en liten unge. Forhåpentligvis får jeg billetter til Eva & The Heartmaker i mai. Og sist, men absolutt ikke minst, skal jeg på Rihanna i Telenor Arena 2.juli. 

 Jeg er ferdig i praksis, og har bestått. Så nå er det tilbake på skolebenken med et brak. Hele 6 skriftlige innleveringer på kort tid. Akkurat nå sitter jeg faktisk og jobber med en av dem. Måtte bare ha en pause.

 

 


08.03.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

at vi e sint og at vi gråterDet er fortsatt kaldt i Bergen, men det har begynt å lette litt nå. Dagene blir lysere og mildere, og nå faller regnet istedenfor snøen. Det liker jeg.

 


08.02.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Selv om jeg er liten vil jeg gjerne være storJeg er i praksis i barnehage nå. Det er helt fantastisk. Jeg får være barn igjen i 6 timer om dagen, og i tillegg får jeg være et forbilde og en trygg voksen for mange helt fantastiske barn. Jeg er sliten, men det er litt godt det også ♥

 


02.02.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Down where the sea and city meet
Endelig fikk jeg fingern ut og laget den årlige julevideoen! Håper dere liker den ♥

 


28.01.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Tänker ändå alltid välja digTok litt bilder av verdens fineste Amalia i dag. Resten ligger på flickr.

 

 


20.01.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

I've been everywhereHei, ja. Det ble visst ikke noe blogging før etter jul. Men nå er jeg i alle fall her igjen! Det har skjedd så mye siden sist at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne, eller om jeg skal begynne i det hele tatt. Tror jeg hopper over den delen. Ville bare si hei!


19.01.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Nothing betweenI dag hadde vi det supergøy med en oppgave i forming, men nå nærmer eksamensperioden seg med stormskritt. Klarer ikke helt å henge med når alt går så fort rundt meg! Blir ingen frihelger fremover heller, for allerede nå til helgen begynner vi med julekonsertene våre. Også skal jeg jobbe de helgene jeg ikke har konsert da, bare for sikkerhetsskyld! Snakkes etter jul? Neida.


23.11.2015  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

As you wake up the lights are all out

Bor du i Bergen? Eller er du kanskje i Bergen en gang i tidsrommet 29.november - 17.desember? Da vil jeg anbefale deg tre forskjellige konserter med julestemningsgaranti. 


1. Adventskonsert: Frost!
I Bergen Domkirke samles Bergen Domkor, Sankta Sunniva Kammerkor, Bergen Domkirkes Jentekor og Octavia og synger hver for seg og sammen. Hvert år har korene med seg en spesiell gjest. Tidligere har bl.a. Henning Sommerro, Georg Riedel og Terje Isungset gjestet konserten. I år er det Sissel Morken Gullord som er gjest. Hun spiller lur, bukkehorn og horn, og du har hørt henne spille i Frozen.

 

2. Luciamorgen
Bergen Domkirkes Jentekor, DomkirkeSpirene og Octavia står opp grytidlig denne dagen. Bergen Domkirke blir fylt med lys og sang i de mørke morgentimene. I etterkant av konserten blir det servert varme lussekatter og kaffe til alle som vil ha.

 

3. No koma Guds englar
Ungdomsgruppen i Bergen Domkirkes Jentekor får i år sin egen julekonsert i forbindelse med korets 10-års jubileum. Koret vender tilbake til Mariakirken der de startet opp som Maria Barnekantori i 2005. Med seg har de søsterkoret Octavia fra Meland. På denne konserten blir det både gammelt og nytt repertoar. 


14.11.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Ingen følelse av natt og dag


/instagram/

 

Alt går i ett, som vanlig. Jula nærmer seg med stormskritt, og allerede på tirsdag skal vi kunne en av julekonsertene våre helt utenat. Jeg har begynt å lure på hvordan jeg skal få råd til julegaver til familien min, hvor jeg skal henge adventskalenderen min, og om jeg skal ha et eget juletre hjemme hos meg.

 

 


08.11.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Et sted..

.. vet vi alt for godt hvem vi er.


27.10.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Måndagsbarn


Jeg vil oppsummere bursdagen min med ett ord: Forbanna dritt. Nei, vent. Det var to ord.


14.10.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Flyter på rygg som barnHøsten er her på ekte. Den kalde luften, de gule bladene, favoritt-årstiden min. Jeg spiser pærer og går med et skjerf med samme farge som pæren. Jeg er lykkelig for det, men arbeidsmengden følger etter høsten og mørket. Arbeidsbok i forming (les: 9 kapitler om tegning og sånn) skal inn på fredag. Jeg har mye jeg må gjennom, for denne gangen har jeg ikke vært flink til å jobbe jevnt og trutt med det. Too bad. Uken som kommer blir altså litt vel hektisk igjen. Det blir alltid sånn, men det er jo min egen feil. Heldigvis er det mye gøy inne i det hektiske et sted. Og mye kaffe. 

 


11.10.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Play until I sleep


Magnus, Aurora og Selma

Den beste gjengen spiller på Rockefeller i kveld. Alle er der. Jeg sitter i sofaen hjemme og ser på TV. Jeg er misunnelig. Onkel 4 spammer meg på snapchat. Jeg lengter tilbake til august og Varangerfestivalen, og gleder meg til november og konsert på Ole Bull Scene. 


26.09.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Adding on weight to the darkness in me

Det er nesten ikke til å unngå å bli syk på denne tiden av året. Jeg blir som oftest syk sånn cirka i skiftet mellom sensommer og høst, og det er det nå. Det eneste problemet er at medisinen ikke funker, og jeg blir ikke særlig mye bedre. Håper det går over av seg selv snart. Skal ha øvingshelg denne helgen, så det er litt dumt at jeg ikke har så mye å gå på. Men jeg får ta til takke med å høre på AURORA, Moddi og andre fine mennesker. 


18.09.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Haust


Selv om jeg kanskje skulle ønske det snart var høst her i Bergen, så ser det ikke ut som det nærmer seg. Jeg er så glad i høsten. Den friske, kalde høstluften, de fine fargene, varme gensere, varm kaffe og te, store skjerf. 


11.09.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Is this fun for you?Jeg har det så gøy(!!)! Det er siste dag av Varangerfestivalen nå, og det er bare så fantastisk gøy. Alle artistene har levert helt fantastisk bra, men høydepunktene så langt har vært Aurora, Sondre Justad og Ida Maria. Jeg reiser hjem på tirsdag, og da er det ikke lenge igjen til skolen begynner! Gleder meg!

 


08.08.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Just a little lateJeg har vært fraværende fra bloggen lenge. Macbooken min har vært inne til reparasjon, og jeg har endelig fått hentet den ut igjen etter to måneder. Det er mye som har skjedd i mellomtiden. Jeg har fullført videregående, vært i London med jentene, flyttet sammen med kjæresten, fått en kattunge og kommet inn på Høgskolen i Bergen! Akkurat nå ser jeg på Modern Family, og snart må jeg avgårde på jobb. 


23.07.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

You ain't gotta worry

Nytt siden sist? Ikke så mye egentlig. Jeg er russ nå. Det er vel kanskje det hele. 


05.05.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

What a day for feeling alive


Denne helgen ble helt annerledes enn det den egentlig skulle være. Henrik hadde ikke råd til å komme over fjellet, så jeg hadde plutselig hele helgen helt fri. På fredag dro jeg på trening, som jeg vanligvis gjør. På lørdag var i hovedsak planen å bare dra på et bruktmarked med mamma og en venninne av henne, men det endte opp med at jeg meldte meg på treningsmaraton der jeg trener til vanlig. Det viste seg også at markedet var flyttet til søndagen, så da møtte jeg mamma og Bodil på Kaffebrenneriet. Lørdagskvelden ble brukt til en fin konsert i Knarvik kyrkje, før det ble smågodt og fargelegging rundt bordet sammen med mamma og Idar. I dag fikk jeg sovet ut for første gang på en lang stund. For en solfylt og varm dag det har vært! Før jeg dro hjem tok vi oss en tur ned på Knappen Handleri og tittet litt. Da jeg kom hjem brukte jeg den siste timen med sol til å sitte ute med en te-kopp og fargeleggingsboken min. Nå er det snart natta! ♥

 


19.04.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Nu är det måndag

Kvalitetstid med tegneboken før trening i kveld. Trenger litt avslapning i dag, etter en lang og relativt slitsom dag. Ha en fin mandagskveld!


13.04.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Walking as fast as their feet can take them

Det har vært en lang og hektisk uke, og den slutter ikke med en avslappende helg. Tvert i mot! I morgen skal jeg på jobb, og etter jobb skal jeg prøve for harde livet å rekke en visning i Hordvik før jeg drar ut til mamma og håper på å få en rolig kveld med mamma og Idar. Søndag er det tidlig opp for å synge på gudstjeneste i byen, før det bærer videre til to visninger i hver sin ende av Bergen.

Neste uke kommer det nok også til å skje en del. På skolen blir det vurderingssituasjoner de tre første dagene, og i alle fall én innlevering - kanskje flere også. Etter skolen på mandag skal jeg på visning, og på kvelden skal jeg på pilates. På tirsdag skal jeg på øving, som vanlig. I og med at det kommer nye leiligheter ut på markedet hele tiden, blir det sikkert en del flere visninger. Jeg håper bare de ikke faller på tidspunkt som gjør at jeg går glipp av pilates med ball på onsdagen og stamina basic på fredagen! Lørdag morgen kommer Henrik og blir til mandag kveld. Han skal skrive kontrakt med firmaet han skal ha læretiden sin i, og tar derfor fri fra skolen på mandagen for å gjøre det! ♥

Hvordan har uken din vært, og hvordan blir neste uke? Ha en fin fredagskveld, dere!


10.04.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

You'll love who you love

Kom hjem fra ferie i går. Har hatt en helt herlig ferie med masse kvalitedstid med kjæresten og familien. Savnet Henrik allerede da vi kjørte ned bakken fra stedet han bor. Jeg og Henrik var først hos ham i Hønefoss, før vi dro videre til hytta. Det har vært mye god mat og mye kos, og selvfølgelig en svipptur (ikke bare én, men to, faktisk!) over grensa for å hamstre litt forskjellig mat. Det er jo én av de mange fordelene ved å ha hytte i Østfold. I dag dro jeg på visning etter skolen. Jeg og Henrik er på let etter leilighet, så da må jeg dra på en del visninger. Skal på tre visninger i morgen, faktisk! Etter visningen traff jeg pappa i byen for å skaffe meg office-pakken, haha. Også selvfølgelig, tirsdagskvelden har gått til en helt fantastisk korøving med jentene! 

Jeg begynte akkurat på et nytt maleri, men jeg er så trøtt at nå må jeg bare legge meg til å sove. Kanskje dere får se det når jeg er ferdig. Hvis jeg blir fornøyd. Kanskje. 

 


07.04.2015  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Within the sound of silenceI går kom jeg hjem fra Finse. Har hatt en fin tur sammen med klassen, selv om jeg ikke har vært så glad hele tiden. For å si det sånn: jeg er ikke i mitt rette element når jeg står på ski. Men ellers har vi jo hatt det fint. Se det vi gjorde på Finse på ngvmedia.net! Jeg har egentlig bare hatt en kjapp tur hjemom for å jobbe. I morgen drar jeg til Hønefoss for å være hos Henrik noen dager før vi tar turen til hytta sammen med mamma og Idar. Tror det blir en bra påskeferie!


28.03.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Sprang iväg med hjärtat över isen

 

Haha, herregud. Jeg gjenoppdaget Photobooth nettopp! Alltid like gøy, bare ikke i lengden. Ble tidlig opp i dag for å synge på gudstjeneste med koret, så dro jeg og pappa på besøk til bestemor en tur. Nå er det pakking som står for tur. Mamma og Idar kommer innom en tur senere i kveld med skiene mine og litt forskjellig pø. I morgen reiser jeg og klassen til Finse og blir der til fredag. Gurimalla, det skal bli interessant. Jeg har ikke gått på ski siden jeg var 12 eller noe. Det er ikke sikkert det blir noe oppdatering før jeg er hjemme på fredag, for vi har ikke internett i det huset vi skal sove. Det er internett på hotellet, men det er ikke sikkert jeg har tid til å blogge når vi er der, for da jobber vi nok med publisering av diverse på ngvmedia.net! Snakkes'a.

 


22.03.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Sånn går dagene for en kjeltring som meg


Ah. For en dame, og for en konsert! Følte meg så levende. Wow, det hørtes teit ut. Men det er helt sant. Hvis dere ikke vet hvem dette er, burde dere virkelig sjekke ut Anja Elena Viken på spotify! ♥

 


21.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

When tomorrow comesDen siste innspurten med fordypningsemnet mitt tok for mye av tiden min til at jeg kunne blogge i går. Men, men. Nå er jeg endelig ferdig! Rommet mitt har vært helt sjukt rotete denne uka fordi jeg har hatt så mye å gjøre, så i dag tok jeg en grundig runde på rommet og fikk ryddet og støvsugd. Det var helt ufattelig deilig!

I morgen skal klassen på VilVite for å se på, og dokumentere, solformørkelsen. Etter skolen blir det en tur på trening. Skal prøve ut en gruppetime som heter Stamina Basic. Ser frem til det! Kan hende jeg drar på en releasekonsert på kvelden også, men det har jeg ikke helt bestemt meg for enda.

 


19.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Do what a boss do

Etter skolen i dag tok jeg en tur opp til Langhaugen vgs for å ta noen raske bilder til en fiktiv bedrift disse skjønne jentene har laget, der de liksom skal selge BH-er. Vi hadde det kjempegøy med kasting av BH-er og rare ansikter, men det ble noen fine til slutt. Legger alle bildene ut på Flickr senere! Henrik har fått lærlingsplass i dag, så nå er det endelig klart for at vi kan se oss rundt etter leilighet. Blir så bra til sommeren! Jeg kom nettopp hjem fra pilates, og nå skal jeg se en episode Downton Abbey. 

I morgen skal jeg spise middag hos tante og onkel, og så skal jeg og fetteren min ut og ta noen bilder av ham til fordypningsoppgaven min. Rekker dessverre ikke å blogge noe særlig før etter øving, men da kan det hende jeg har noen bilder av Nicholas klare. Stay tuned!16.03.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

On weekendsKafébesøk på en søndags formiddag sammen med kjæresten er noe av det deiligste som finnes. I dag var det ekstra deilig. Det var så fint vær, og bakeriet på Glassverket var så utrolig fint og hadde masse god mat, kaker og kaffe. Jeg har hatt konstant hodepine i dag, så da vi kom hjem la jeg meg nedpå litt før vi møtte en kompis av Henrik. Nå har vi akkurat sett High School Musical 2 og kost oss med chips, sjokolade og cola. I natt bærer det hjemover med nattoget til Bergen. Toget går klokka 1 i natt, så det er fortsatt en del timer vi må være våken, selv om jeg egentlig bare vil sove. Håper bare jeg klarer å sove på toget, da..


15.03.2015  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Lead the way to endless nightsKvelden har gått med til å gå tur med hunden, male ferdig hylla, og nå er vi snart ferdig med middagen også! I morgen skal vi opp til Hadeland Glassverk med moren til Henrik. Det blir kjekt! 


14.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Filled with songs and melodies

God lørdag! Dagens prosjekt er å male en hylle jeg kjøpte på Søstrene Grene tidligere i dag. Jeg sitter for øyeblikket og venter på at det første strøket med maling skal tørke, men det er nok snart ferdig for det går veldig fort. Har utstyrt meg selv med cashewnøtter, te og vitaminvann, så nå koser jeg meg skikkelig. Henrik er i garasjen med noen kompiser og skrur litt. Fra i dag til i morgen passer vi Bajas, som er hunden til moren til Henrik. I kveld skal vi lage en bedre middag og kanskje sette oss ned for å se en film eller to. Blir bra!


Håper alle har en fin lørdag! 


14.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Som det mørkeblå i det sorte

I går var jeg ute i byen og tok bilder av Guro til fordypningsemne i media. Tror det gikk greit! I dag skal jeg møte mamma etter skolen for å kjøpe skibukse, så skal jeg hjem for å pakke. I kveld en gang skal jeg på vaskejobben før jeg setter meg på nattoget til Hønefoss. Helgen hos kjæresten blir altså litt kortere enn vanlig denne gangen, men det var så vanvittig dyrt å reise tidlig på dagen, og 15:59-toget var fullbooket. Synd, trist, leit. 

Snakkes i morgen, I guess! 


13.03.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

WEDNESDAYPlutselig har det blitt onsdag. Helgen gikk kjempefort, men jeg fikk kost meg masse hjemme. Søndag hadde koret basar for å samle inn penger til London-tur. Det gikk kjempebra! På mandag var jeg på inspirasjonskveld på Knappen Handleri, og det var så koselig. Laget mitt eget handlenett, faktisk. I går var det først kjøretime, og så minikonsert og øving med jentene. Jeg var så trøtt da jeg kom hjem at jeg la meg til å sove nesten med en gang! 

Da jeg kom hjem i dag ryddet og vasket jeg kjøkkenet, og da jeg først hadde begynt klarte jeg ikke helt å slutte heller. Så nå har jeg vasket kjøkkenet, gangen og stua i kollektivet. Tror jeg skal ta rommet mitt i kveld en gang. Men først: én episode Downton Abbey mens jeg spiser pizzaen min, lese litt til fordypningsemne (har skrivedag i morgen...) og dra en tur på pilates med ball! 

 


11.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

EASYFredag igjen. Blir dødsbra med helg nå. Blir litt Orphan Black og brownies i en kopp før jeg skal kle på meg og pakke sakene mine. Jeg skal til mamma denne helgen, og vi starter det hele med å gå på teater. Først skal vi spise, da! Basar og sånt kos med koret på søndag, så det blir bra. Litt nedsig at jeg ikke får vært med på krafttak mot kreft på grunn av det, men. Oppfordrer alle til å støtte kreftforeningen på søndag uansett!

God fredag! ♥06.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Alla krigar precis som duLitt mat og en episode Orphan Black før jeg stikker en tur på jobb for å stenge for en kollega som skulle på et kurs. Blir en rolig kveld etter det! Snakkes da!

 


05.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

With friends like these, who needs enemies?


Planen for i dag var å bare chille hjemme i sengen, men så spurte Matilde om vi kunne ta en kaffe. Vi har hatt det så fint sammen i dag, og det er så lenge siden vi har vært med hverandre ordentlig. Det var utrolig godt å bare snakke sammen over god mat og kaffe. Også le masse, da! Etter kaffen ble det litt titting i butikker. Matilde kjøpte en bukse og jeg endte opp med et par småting fra Søstrene Grene (som vanlig). 
 Da jeg kom hjem småryddet jeg rommet og satte frem alle de nye småtingene før jeg skiftet og stakk på pilates. Det var selvfølgelig dødsdeilig i dag også! Anbefaler alle som ikke har prøvd pilates å prøve det, altså! Nå er det kveldsmat, deilig musikk og lesing av blogger før leggetid. Sov godt!

 

 


04.03.2015  ·  Blogg  ·  8 kommentarer

Sing together

Hele ettermiddagen har gått til historielesing, men nå er det snart tid for korøving(♥). Ser ut til at det blir opplett så jeg kan sykle til øving, woho! Hva skal du i dag?03.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

grønt er skjøntPå vei hjem fra trening fikk jeg så vanvittig lyst på pærer, så jeg stakk innom butikken for å kjøpe det. Det endte opp med at jeg kjøpte pærer, avokado og sitronmelisse. Ble litt glad, for jeg endte opp med en pære, og en avokado med grillkrydder til kvelds. Hoho! 

God natt!


02.03.2015  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Woke up an optimist

Mandag. Ferien er definitivt over. Jeg var kjempeglad i dag tidlig, egentlig. Var en fin morgen. Men så kom jeg på skolen, og vips så var det en altfor hard start. Til i morgen skal jeg lage øktplan til gymmen, og til i overimorgen skal jeg kunne helt vanvittig mye i historie. Gruppesamtale i historie, wuhu. Det blir altså en lang ettermiddag full av skolearbeid. Heldigvis er det pilates klokken åtte i kveld, og så kommer mamma innom en tur på vei hjem fra jobben i kveld for å hente noe greier. Liker når mamma kommer innom.

Men, men. Nå må jeg tilbake til å svare på spørsmål om den industrielle revolusjonen, drikke te og spise cherrytomater. Snakkes! 

 


02.03.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Måste det va så svårt?

 

Da jeg kom hjem fra jobb i morgen var jeg så utrolig dårlig i magen, så det ble en rolig kveld sammen med kjæresten. Det ble en tur på butikken for å kjøpe biola, blåbær og nøtter til meg, og brus og sjokolade til Henrik. Det ble litt planlegging av ting og tang i løpet av kvelden, før vi la oss til å sove. 

I dag har Henrik pakket, og han dro nettopp herfra. Nå er det to uker til neste gang vi sees. Det er alltid like tungt å si hade, men etter å ha vært sammen i tre hele uker var det litt ekstra tungt. Håper tiden går fort til neste gang. Han skal kjøre alene over Filefjell nå, så jeg er småbekymret for hvordan det går. Jeg får bare få tiden til å gå. Tiden blir nok brukt til å se videre på Orphan Black, spise påsmurt ostebolle fra jobben og drikke blåbær-biola. 

Håper alle har en fin søndag! ♥

 


01.03.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Do you like walking in the rain?


 

Amalia kom på besøk etter jeg hadde vært på (min aller første) kjøretime i dag. Vi har basically bare handlet og laget enchiladas til Henrik kom hjem fra siste dag på jobb. Så spiste vi sammen alle tre. Etter middag fant jeg og Amalia ut at vi skulle gå en tur, mens Henrik ble hjemme og sov i mellom tiden.

 Kjøpte meg en kaktus på veien. Jeg har hatt lyst på en plante dritlenge nå, og har alltid tenkt at jeg ikke kan ha det siden jeg reiser så mye. Men så fant jeg denne lille kaktusen i en butikk her på Danmarks plass, til bare 35 kroner. Nå skal jeg og Henrik bare bruke kvelden på å slappe av og kose oss. I morgen er det min tur til å gå på jobb. God helg!

 

 


27.02.2015  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Hvis du spiser lunsj

I dag har jeg sovet relativt lenge i forhold til de andre dagene. Våknet i halv ti-tiden, og så dro jeg bort på Danmarks plass for å spise lunsj med Henrik på Sveins Grill. Kom hjem for litt under en time siden, og har bare satt på en klesvask og slappet av siden det. Har ikke så mye å gjøre på i dag, så det blir vel kanskje litt netflix-titting. Håper jeg får begynt på Orphan Black i dag, for jeg har hatt lyst til å begynne på den kjempelenge nå. Hva skal du i dag?26.02.2015  ·  Blogg  ·  6 kommentarer

Summer comes and winter fades

 

Det var sinnsykt deilig med pilates om morgenen. Slet litt med å stå opp, selv om det ikke var såå tidlig. Jeg fant ut at jeg ville trene litt mer etter pilates-en, siden jeg ikke har så mye å gjøre hjemme i dag. Etter trening spiste jeg lunsj med Henrik, for jeg sluttet akkurat i tide til lunsjen hans. Nå er jeg hjemme og har tatt en lang dusj. Har tatt meg en kopp green tea med sitron. Ikke helt uvanlig meg. Senere skal jeg ta en kaffe med Julian, tror jeg.

Sånn ellers skal jeg og Henrik spise middag hjemme i dag. Vi var på Pastasentralen i byen med pappa i går. Utenom det er det ikke så mye vi skal gjøre, unntatt at jeg skal på pilates med ball i kveld! Gleder meg veldig til det! 

 


25.02.2015  ·  Blogg  ·  8 kommentarer

I was listening to the ocean


Fuktighetskremen jeg kjøpte på Farris Bad

 

Vel hjemme fra Farris Bad med mamma. Jeg utfordret meg selv ganske heftig med alt for varme badstuer, i tillegg til å hoppe i havet opp til flere ganger. Jeg har smurt meg selv inn med honning og med salt. Også ble jeg venn med hudterapauten Sasha som tok både manikyr og pedikyr på meg. Jeg har sunget, og danset i ring, i et basseng sammen med masse ukjente mennesker. Det var artig, og jeg har kost meg helt vanvittig. 

Dro rett på pilates da jeg kom hjem i går. Var på trening i dag, og skal på pilates to ganger i morgen også. Jeg er helt hekta på pilates, herregud. Jaja, jeg kom akkurat ut av dusjen, så nå skal jeg bare kose meg med yoghurten, teen og appelsinvannet mitt før Henrik kommer hjem fra jobb! ♥ 

 


24.02.2015  ·  Blogg  ·  10 kommentarer

and kiss you when you start your day
Henrik og jeg var så slitne i går at vi sov hele kvelden. Våknet i 22-tiden og dro på butikken for å kjøpe noe mat. Etter vi hadde spist la vi oss igjen og sov videre til for noen timer siden. Rolig dag i dag, for jeg må bli frisk til jeg skal på Farris Bad med mamma i morgen. 

 


21.02.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Den hemmelige hagen

 

Har gledet meg helt sykt til å få denne boken, og nå er den min. Kommer til å være godt opptatt av fargelegging fremover. ♥

 


01.02.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

After the end of the dayJeg lengter etter sommeren. Det lille røde huset i skogen som bader i sol hele dagen. Hjemmelaget iskaffe. Å kunne gå barbeint.


29.01.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Länge leve längesen

Jeg vil tilbake til Italia. 


26.01.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Moleskine weekly diary
Min aller fineste Moleskine avtalebok. Den er utrolig praktisk. Den har en egen liste for reiseplanlegging, en mini-kalender for både 2015 og 2016, oversikt over skostørrelser, klesstørrelser, tidssoner, hvor lang tid det tar å fly til forskjellige steder i verden, notat-sider og kalender med dato og uketall. Den er faktisk bare helt fantastisk, og jeg klarer meg nesten ikke uten den fine lille boken min.

 


22.01.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Samler på skygger

Nå skal jeg sove etter en kveldstur til byen for å vaske (haha, jeg er vaskehjelp) og å ta bilder til en skoleoppgave vi har nå. Har vært kaldt, men fint. Jeg tror jeg fikk noen ok+ bilder. Også har jeg to gratis kaffe og en bolle på Deli De Luca. Orker ikke forklare. Natta!

 


19.01.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Håll drömmen vid liv


Real Ones @ Musikalsk Festaften, Steinerskolen i Bergen, fredag 16.januar 2015.

Det er så mange konserter og festivaler jeg har lyst å gå på. Jeg skal allerede på Eva & The Heartmaker på Verftet i april. Har lyst til å dra på Bergenfest. Pstereo. Periferifestivalen. Øyafestivalen. Jonas Alaska. Highasakite. Ida Jenshus. Det aller største problemet mitt er pengemangel. Jeg har ikke råd til å gå på alt. Det andre problemet mitt er tid. For jeg har heller ikke tid til å få med meg alt. 

Men jeg kan jo i det minste håpe at jeg får med meg nesten alt.


19.01.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Won't close my eyesDet er veldig godt å sette seg ned i sofaen med en kopp te og litt appelsin. Å oppdage de nye sangene til First Aid Kit var enda bedre. Denne uken har vært veldig tung. Jeg har vært borte fra skolen to dager fordi jeg har vært dårlig. Jeg får nesten ikke sove om nettene. I dag har jeg vondt i nakken. Heldigvis er jeg snart ferdig med denne jævla kyssesyken. Nå skal jeg bare nyte resten av ettermiddagen foran peisen. Snakkes!

 


15.01.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Wild winter, warm coffee

Akkurat nå ligger jeg i sengen min sammen med varmeputene mine. Dagen min har gått med til å rydde i klær og ting, vaske klær, bake knekkebrød, drikke te og lese interiør-blad. Samtidig har jeg skypet med kjæresten, som jeg forsåvidt gjør nå også. Fin mandag, på en måte.


05.01.2015  ·  Blogg  ·  1 kommentar

nights under the treesHei. Jeg er tilbake fra juleferie. Har for det meste vært hjemme hos min mor, sammen med Henrik, men de fire siste dagene har vi vært hos Henrik i Hønefoss. Kom tilbake til Bergen i går kveld, og jeg endte opp med å sove på sofaen (foran peisen) fordi det var så kaldt i leiligheten når jeg kom hjem.

 

Lagde forresten video fra julaften i fjor også (ha-ha). 


04.01.2015  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

So happy christmas

Jeg er ferdig med julegavene, har ryddet og vasket hele leiligheten og alle i kollektivet (unntatt meg, så klart) har dratt hjem til jul.


18.12.2014  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Through the window of my eyes

Dagene har gått i ett siden sist. I helgen var kjæresten min på besøk, men nå er han hjemme i Hønefoss igjen. Savner ham allerede.
I kveld skal jeg på Litteraturhuset i Bergen med klassen for å ha kveldsundervisning der. Blir sikkert kjekt det.


17.11.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Blundar tills jag skymtar lyckan

Veronica, du er helt fantastisk. Tack ♥

 

 


31.10.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Snehvit


Modell: Matilde Medaas Skogen

 


29.10.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Favoritter

 

Tenkte jeg kunne vise dere mine favoritt-fotobloggere.
Trykk på navnene for å komme til bloggene.


 

Johanne

Elin

Hunter Leone

Matilda Holmqvist

26.10.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

God søndag!
Nystekte rundstykker fra jobben med min mors hjemmelagde plommesyltetøy og det eplesyltetøyet jeg spiste hos farmor og farfar som liten. Også et med leverpostei da, selvfølgelig. Tøfler, pledd og pysjamas. Jeg har sett en episode av Kvitter på BTTV og skal snart skrive ferdig en novelleanalyse og en teateranmeldelse. Det regner ute. Bra søndag.


26.10.2014  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Wanna fly through the skyTar en rolig fredag sammen med akrylmalingen min og litt fin musikk. Skal på jobb i morgen, så blir ikke sen i seng i kveld. Hva gjør du i kveld? ♥


24.10.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Føtter av blyDagene er mørkegrå. De føles så alt for lange. Jeg sover, men sover ikke godt.


21.10.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Jag blev ett måndagsbarn


Jeg fikk billetter til Veronica Maggio på USF Verftet 30.oktober av mamma til bursdagen. Gleder meg så forferdelig mye. Sjekk ut spillelisten min «hundra kilometer hem» ♥

 


15.10.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

voksen, liksomI dag er lille jeg 18. Hurra og sånn.


14.10.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Home from homeJeg bruker høstferien min til å være hos kjæresten min, gå lange turer i skogen, lage mat, bake og se på serier. Kan ikke påstå at jeg misliker det. Akkurat nå baker jeg sjokoladeboller, og snart skal jeg lage middag sånn at den er klar til kjæresten kommer hjem ♥


08.10.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Kjære bergensereI morgen klokken 16 på Torgallmenningen arrangerer NOAH en markering for dyrepoliti i Norge. Jeg håper alle som har mulighet til å delta gjør det! Jeg skulle gjerne vært der selv, men er dessverre på jobb på dette tidspunktet.  


03.10.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hello, darkness, my old friendDe rolige, stille høstkveldene må være det beste med høsten. Dempet lys, varmeflasker, ullsokker, te, musikk. Alt er så deilig.


23.09.2014  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

Four thousand rosesDagene er så tunge.


23.09.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Sena nätterEtter jobb dro jeg på Den Elleville Festen på USF Verftet for å se >Aurora< spille. Hun er best. Resten av bildene fra konserten ligger på flickr-kontoen min.


21.09.2014  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

May you be where you wantedGod musikk, kakao med marshmallows, fargeblyanter, lys og deilige, varme klær etter en fin dag i byen sammen med bestemor og venninnen hennes. Prøver å koble av litt, selv om det ikke er veldig lett. Å miste Bruno gikk hardere inn på meg enn jeg hadde trodd det skulle. Godt jeg har forståelsesfulle mennesker rundt meg, i det minste. ♥


18.09.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

I lost a friend

I dag måtte jeg si hade til Bruno en siste gang. God natt, vennen min. ♥17.09.2014  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

She plays a tune for those who wish to overlook

Hva utdanner du deg som?
Akkurat nå går jeg påbygg med medier og kommunikasjon, men jeg tror jeg skal gå videre med førskolelærer etter videregående. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte "fordi alle andre gjorde det". Begynte som 13 åring, og har hatt så mange blogger at jeg ikke husker alle en gang.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Forhåpentligvis har jeg flyttet sammen med kjæresten, fått meg jobb og kanskje blitt mamma. 

Hva er det du setter mest pris på her i livet?
Kjæresten min, familien, vennene mine og dyrene mine. Også mat. Og kaffe.

Kan du ha "en dag med Tuva"-video?
Jeg kan sikkert det. Laget en god del slike før og under her ser dere én av dem.


Liker du å synge i kor?
Ja, jeg elsker å synge i kor. Jeg har sunget i kor i 12 år, så jeg har vel egentlig blitt "bitt av basillen".

Synes du selv at du kjenner alle i koret?
Jeg kjenner selvfølgelig noen bedre enn andre, men jeg kjenner de fleste ganske godt. 

Hva synes vennene dine om at du synger klassisk musikk på fritiden?
Jeg tror ikke de bryr seg så veldig mye. Noen syns det er kult, noen syns det virker forferdelig kjedelig. Noen av vennene mine har jo vært på noen av konsertene til koret og etter konsertene har de gjerne fortalt meg at vi er overraskende flinke og at det var litt kult likevel.

Hva er ditt beste minne fra du var liten?
 Jeg har mange fine minner fra barndommen min. Det blir vanskelig å velge ut kun ett minne.
Gleder du deg til du blir 18?
Jeg gleder meg litt. Er ikke veldig spent, egentlig. Det er jo både fordeler og ulemper med det. 

Skal du ta førerkortet? I så fall, når?
Jeg skal ta lappen, ja. Forhåpentligvis før sommeren. 

Hva er ditt drømmeyrke?
 Jeg er ikke sikker egentlig. Det eneste jeg vet akkurat nå er at jeg helst vil ha en sikker jobb. 

Beste minne?
Jeg har så mange gode minner. Praha med kjæresten, spontan London-tur med mamma, New York med pappa og familien, Estland og Italia med korjentene, fjellturer, skogsturer, bilturer, fine konserter, tid med familien, morsomme skoleoppgaver, etc.
Følger du med på Idol?
 
Nei, jeg gjør nok ikke det. 

 

 


16.09.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Come and find me in the valley

Siden dere ikke kjenner meg så godt, setter jeg like gjerne i gang en spørsmålsrunde. Fyr løs!


08.09.2014  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

Today and every day

Min yngste onkel og hans kjære Andrea giftet seg på lørdag. Grattis ♥


08.09.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

I'm here by the ocean

Violet Road, Varangerfestivalen 201401.09.2014  ·  Blogg  ·  5 kommentarer

Tell her you love her tooDette er Maja. Hun er en fin unge.28.08.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Home again

Det var gøy med festival. Nå må jeg ta konsekvensene av kalde netter i nord.

 


16.08.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Varangerfestivalen

Hvis dere vil se flere av bildene jeg tar under festivalen, så oppdaterer jeg flickr-kontoen min hver natt! 


08.08.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

You and I in this sleepy little townNå er jeg og Henrik i Hønefoss. Det er der han bor. Onsdag morgen reiser jeg til Vadsø for å være festivalfotograf på Varangerfestivalen. Snakkes da.


04.08.2014  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

I don't mind the rain
Å jobbe som turistvakt i en kirke er en veldig fredelig jobb. Særlig når skyene er grå og regnet pøser ned. Da kan jeg trekke meg tilbake og drikke mengder med kaffe.


30.07.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

don't need anything as much


I dag dro kjæresten min hjem igjen. Faen. Det føles som om det er en evighet til neste gang jeg ser ham, selv om det bare er én uke. 

 

 

Bildet er tatt fra min instagram


07.07.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

eksamen i medier og kommunikasjon
Idag ble jeg endelig ferdig med tverrfaglig eksamen i medier og kommunikasjon. Temaet var ungdom og turisme, og oppgaven jeg valgte gikk ut på å lage en fotoreportasje for reisemagasinet Travel + Leisure. Det er så utrolig godt å være ferdig.

Resten av bildene finner dere på flickr-kontoen min. 


12.06.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

HomesickDet er i den lille kroken på bildet jeg tilbringer kveldene mine. Jeg er veldig sliten for tiden, men det går greit. Nå har jeg endelig helg. Vurderer sterkt å dra hjem til mamma imorgen, men jeg må også få tid til å gå på trening. Nå skal jeg spise middag/kveldsmat og se Powerpuff Girls på netflixen til kjæresten min. Ha en fin lørdagskveld ♥

Bildet er tatt fra min instagram 


31.05.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly
Denne helgen skal jeg til Oslo for å feire at Henrik blir 18. Det blir bra. Jeg savner ham.


22.05.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

In these sleepless avenues, I've seen my past

 

Jeg lengter hjem til mamma, til sengen min, til skogen og til stillheten.
21.05.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

they tell you a good girl is quietThat you should never ask why

 

Bildet er tatt fra min instagram


13.05.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

#NMDUNGErik Solbakken og Hasse HopeI går var jeg og klassen min på Nordiske Mediedager sin UNG-konferanse. Utrolig fine, inspirerende og spennende debatter og foredrag.
Bildet er hentet fra min instagram


07.05.2014  ·  Blogg  ·  1 kommentar

CordaI påsken var jeg og koret jeg går i med i Concorso Corale Internazionale, en korkonkurranse som arrangeres i Riva Del Garda i Italia hvert år. Vi konkurrerte i klassen for like stemmer, kom på 4.plass og vant sølvdiplom med poengsummen 16,68. Det var en helt fantastisk opplevelse med fantastiske jenter.


Følg koret på instagram♥ 


05.05.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

I wonder what you see in meDenne sommeren skal bli bedre enn den forrige. 


07.04.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Lean out and touch the treetops over town
04.04.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

The sun made the evening thrive


Bergen i fint vær er noe av det beste som finnes. 

 


02.04.2014  ·  Blogg  ·  3 kommentarer

ta mig till Italien


Porto San Giorgio, Juli 2012Bare 12 dager igjen til jeg reiser til Italia med koret. 

 

Bildet er tatt fra min instagram


01.04.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

06:09


Var i Oslo i helgen ♥


Bildet er tatt fra min instagram31.03.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

I came to win, to fight, to conquer, to thrive
Jeg lever i troen om at det snart er helg. Jeg gleder meg til helgen. 

24.03.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

There's a rythm in rush these days


Praha, Februar 2013


Alt går i ett for tiden. 

 

 


19.03.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Tora Kristiane Finne
Godjenten min, Tora, stilte opp som modell for meg da vi hadde portrett-/motefoto-oppgave på skolen.Thanks man.

 17.03.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

And I'll kneel downLondon Zoo, September 2013

 


06.03.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

iPanikkFra forestillingen iPanikk av Stiftelsen Bergen Byspill

 

 


02.03.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Aurora Aksnes


Foto: Tuva Åserud, NGVmedia


En liten jente med en utrolig stor stemme. Hør henne her.

 24.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Velfortjent ferieKjenner at det er godt med ferie nå. På tirsdag reiser jeg til Oslo. Det blir enda bedre.

 

Bildet er tatt fra min instagram
Følg ngvmedia på facebook, instagram og twitter


22.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Falling down


Foto: Tuva Åserud, NGVmedia

Dette bandet har ikke noe navn enda. De har nylig spilt inn en egenkomponert låt i Duper Studio i Bergen. Hør sangen og se musikkvideoen her.


 
Følg ngvmedia på facebook, instagram og twitter


21.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

my roof and wallsI hear the drizzle of the rain
Like a memory it falls
Soft and warm continuing
Tapping on my roof and walls

 

Følg ngvmedia på facebook, instagram og twitter


21.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

som februarlys og tulipaner
Jeg leter ikke mer, for jeg har funnet gull, og jeg kan ikke miste det uansett hva som skjer. Jeg venter ikke mer, på sol, på en god dag, på å våkne, på å se at bunnløs lykke er ikke et fyrverkeri. Den er stille som snø, stille som snø, som februarlys og tulipaner som venter sakte med alt sitt vakre på å dø.

 

 

Følg ngvmedia på facebook, instagram og twitter


20.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Hidden and guardedNaked with nothing, praying for something.

 

 

 

Følg ngvmedia på facebook, instagram og twitter


19.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

kom hjem, kjære, kom hjem

 Legg hodet ditt i fanget mitt. Det er sånn vi skal vente til bråket er over og stormen har rast fra seg og alle har sluttet å sloss. Her er det ingen som kan finne oss.


 

Følg ngvmedia på facebookinstagram og twitter 


13.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

ngvmedia
Følg medielinjen ved Nordahl Grieg videregående skole på instagram, twitter og facebook. Du kan også besøke nettsiden for å se hva vi driver med.


11.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

I got you with me, the sun behind me

Jeg gleder meg til å ta deg med hit en gang, skatt.

Bredebukt, Jeløya  

 


09.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Kroneis

 Langhaugenrevyen 2014

 

Bildet er tatt fra min instagram 

 


08.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Keramiker Elin Brudvik
Fra multimediaproduksjonen i innlegget under.

 

 


06.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Multimedieproduksjon: Keramiker

06.02.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

TuvaTuva Maria Åserud. 17 år (født 14.10.96), Bergen. Medier og Kommunikasjon Vg2, Nordahl Grieg videregående skole. Livlig, men sjenert. I et forhold. 


06.02.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Come Shine


Come Shine // Varangerfestivalen 2013


31.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Lyset kommer og forsvinnerFjon, Masfjorden
 


16.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Sometimes it's easier to hide away

Prosjekt til fordypning. Takk til fineste Tora Kristiane Finne som satt modell for meg i pissregn, en kald høstkveld i september.


14.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Borte bra, men hjemme bestFantastisk øvingshelg med korjentene. 


12.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Jag ska vara bra för dig


Jentehelg med svensken ♥


09.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Varangerfestivalen 2013

Christel Alsos


Tarjei Strøm


Vil du se resten av bildene jeg tok under Varangerfestivalen 2013? Besøk flickr-kontoen min her


03.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Stille vann
Det er ikke du som styrer bølgene, det er de som eier deg.


Bildet er tatt fra min instagram


03.01.2014  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

May all your troubles soon be gone
Se den i 720p. ♥


02.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

"Child, don't fear doing things wrong."Jeg håper og tror at dette året blir bra. Forhåpentligvis. Mest sannsynlig.Bildet er tatt fra min instagram


01.01.2014  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Slow downJeg har et sterkt elsk/hat-forhold til romjulssalg. Det gikk fint. Jeg overlevde.


Bildet er tatt fra min instagram


27.12.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

EndeligJoda, det er 50mm jeg bruker for øyeblikket, men det er pappa sin. Nå har jeg endelig fått min egen.26.12.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

En fred inni hjertet et sted

Lille julaften, julaften og første juledag er vel overstått. Andre juledag er dagen da familien samles til julelunsj i det lille røde huset.


26.12.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Det lille røde huset

Når du går inn i skogen må du forbi et vann før du kommer til det lille røde huset. (sitat: ylva valde


22.12.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

And if you're homesickNå er det juleferie. Ikveld må jeg vaske leiligheten og pakke tingene mine, siden jeg skal reise hjem til mamma etter jobb imorgen.

♥ Jul ♥ 


20.12.2013  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

Girls keep secrets in the strangest ways


Disse jentene vil jeg reise verden rundt med. Neste stopp: Italia.


19.12.2013  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Alt er godt og alt er trygt


Alle i kollektivet har reist hjem til familiene sine. Snart er det min tur. ♥


18.12.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Jeg heter TuvaHer finner du meg:

Facebook  ♦  Twitter ♦  Flickr  ♦ Tumblr  ♦ WeHeartIt  ♦ 500px  ♦ Instagram ♦ Youtube


17.12.2013  ·  Blogg  ·  1 kommentar