Soft and warm, continuing

 Vel hjemme i byen under (regn)skyen. Nye blomsterpotter av avklippede melkekartonger og litt gråpapir med akvarellmaling på. 

 

 


28.03.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

Underneath darkened skies

Siste innspurt før påskeferien er i gang. Har to oppgaver som skal leveres denne uka! Har satt meg godt tilrette i vinduskarmen min med saueskinn og ullpledd for å skrive litt. Jeg skal på hytta i påsken, og det gleder jeg meg helt sjukt mye til. Har ikke vært der på ett år nå!!


Ha en fin kveld ♥

 


16.03.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Don't let it go awayVåren er kommet til Bergen. Sola skinner, og det finnes ikke tegn til regndråper. Jeg har klippet pannelugg. Jeg finner ikke kameraladeren min, så jeg tar kun bilder med telefonen. Det er litt dumt, for jeg har en fotojobb på søndag. Da må jeg bruke kameraet.27. februar var jeg på AURORA i Oseana med mamma og Idar, for å se Aurora, Selma og Magnus spille igjen. De var fantastiske, som alltid. Neste helg skal jeg på Sondre Justad, og jeg gleder meg som en liten unge. Forhåpentligvis får jeg billetter til Eva & The Heartmaker i mai. Og sist, men absolutt ikke minst, skal jeg på Rihanna i Telenor Arena 2.juli. 

 Jeg er ferdig i praksis, og har bestått. Så nå er det tilbake på skolebenken med et brak. Hele 6 skriftlige innleveringer på kort tid. Akkurat nå sitter jeg faktisk og jobber med en av dem. Måtte bare ha en pause.

 

 


08.03.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits