hits

Svart senker natten seg

Jeg skal lage plakaten til Bergen Domkirkes Jentekors luciakonsert i år igjen. I år har de fått seg luciakrone med levende lys. Sant den er fin?

 


15.10.2017  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Times change and so shall you

I dag møtte jeg Moddi for tredje gang. Første gang var på jobb under Varangerfestivalen. Tidligere på kvelden hadde han stått på scenen på den lille klubbscenen i Vadsø kalt Kooperativet, men plutselig kom han snikende inn på festivalkontoret og spurte om han kunne få en festival-tskjorte. Siden vi ikke hadde flere igjen i medium, måtte jeg hjelpe ham å velge om han skulle ha small eller large. Det ble small, syns jeg å huske. 


Varangerfestivalen 2014

Andre gang jeg møtte ham var da han turnerte med det nye albumet sitt, Unsongs. Han spilte en intim og fin konsert på Hulen i Bergen. Jeg og venninnen min sto på første rad og gråt gjennom hele konserten. Etter konserten måtte jeg kjøpe platen hans. "Vi tre hadde en greie gående der fremme", sa han til oss. Han hadde lagt merke til de to gråtende jentene på første rad.I dag møtte jeg ham for tredje gang. Intervjuet ham i forbindelse med boken Forbudte sanger: ti historier - fem kontinenter som han lanserte i går. Boken omhandler historiene bak sangene på albumet. Om reisen han bega seg ut på med dette albumet. Jeg leste hele boka på én kveld. Moddi lo da jeg sa det. 
 

 


10.10.2017  ·  Blogg  ·  1 kommentar

Om eg hadde hatt ni liv

På fredag spilte Silja Sol på John Dee. Det beste er å fotografere på konserter med artister du liker godt. For en kveld det var!

 


08.10.2017  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

avbrutt


Sen frokost i dag. Lesedag. Nå skal jeg skrive andreutkast til språkoppgaven min, så er jeg ferdig med det. Konsert i kveld. Fin dag.


 

 


05.10.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

like leaves spiral off October trees

OKTOBER

Favorittmåneden min er her! Måneden for tjukke gensere og store skjerf. For te og pledd.
Jeg startet dagen med sengeligging, filmtitting, og tedrikking. Jeg er litt forkjøla. Det er vel alle nå ? det er jo høst. Har også tatt meg tid til å ta en ordentlig lang dusj, pleie huden min og skifte sengetøy. Deilig å få en ren og myk start på denne fantastiske måneden. Apropos hudpleie; jeg vil gjerne anbefale dere en ting. Ikke spons, altså. Bare en ærlig mening.


 

The Body Shop
BRITISH ROSE
fresh plumping mask

Denne masken er bare helt fantastisk. The Body Shop sin British Rose Fresh Plumping Mask er 100% vegansk, og inneholder blant annet rose-olje fra Chile og håndplukkede roseblader fra Storbritannia. Masken er veldig god når det kommer til å fukte og lindre huden ? også lukter den så godt! Nå når høstmørket sniker innpå oss, ville jeg hatt den her i beredskap om jeg var deg. Trenger ikke brukes mer enn 2-3 ganger i uken, og du trenger ikke ha den på huden i mer enn 5-10 minutter. Så hvis du er litt som meg, som ikke klarer å sitte med ansiktsmaske i 30 minutter uten å bli rastløs, så er denne masken et godt alternativ. Bruk den om morgenen før du dusjer, eller om kvelden før du legger deg. ♥

kjøp den her

 

AUTUMN LEAVES

Akkurat nå sitter jeg her i sengen min, drikker te, og hører på høst-spillelisten min. Hadde vært hyggelig om dere sjekket den ut også. Den heter autumn leaves og inneholder litt forskjellig deilig musikk dere kan høre på i høstmørket. 

 


01.10.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer